BimmerBlog

BimmerBlog

A BMW visszahívja a Baby Racer III. játékautókat

2015. december 17. - BimmerBlogger

bmw_baby_racer.png

A BMW visszahívja a gyerekeknek készített, „Baby Racer III.” néven forgalmazott játékautókat, amelyeket a bajor gyártó életnagyságú modelljeiről mintáztak a tervezők. A gyártó arra kéri ügyfeleit, hogy vigyék vissza a Baby Racer játékautókat a BMW hivatalos márkakereskedéseinek egyikébe, ahol a visszahívott termékeket díjmentesen újakra cserélik. A visszahívás csupán a 2015 májusa és decembere között gyártott Baby Racer játékautókat érinti, a korábbi termékeket nem.

A visszahívás oka, hogy rendkívül ritka esetekben fennáll a lehetősége annak, hogy a Baby Racer játékautók kormányközepére ragasztott BMW logók leválnak a helyükről, a gyermekek pedig véletlenül lenyelhetik azokat. A balesetek elkerülése érdekében mindegyik érintett Baby Racer játékautót visszahívjuk és újakra cseréljük, amely természetesen a BMW minden ügyfele számára teljes mértékben díjmentes.

(forrás: BMW)

A bejegyzés trackback címe:

https://bimmerblog.blog.hu/api/trackback/id/tr698234606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása