BimmerBlog

BimmerBlog

A BMW centenáriumi ajánlata megvan?

DURVA csomag a 3-ashoz FELÁR nélkül

2016. március 19. - BimmerBlogger

cq5dam_resized_img_585_low_time1447942781678.jpg

Szóval... Mint tudjuk, a BMW minden évszakban ad valamilyen kiegészítő csomagot díjmentesen a vásárlók részére. Ilyen volt télen pl. az ingyenes XDrive, télikerekek stb.

De amit most adnak (2016.03.31-ig) a 3-ashoz, az elég meggyőző... Nézzük:

  • Celebration Edition (2016.03.31-ig): Luxury Line csomag 18"-os Ferric szürke könnyűfém felnivel, Ülésfűtés, Harman-Kardon HIFI berendezés és ConnectedDrive Advanced Business navigációval felár nélkül

És persze az alap: "Valamennyi, újonnan vásárolt BMW modell alapára tartalmazza a BMW Service Inclusive szervizcsomagot, amely 5 év időtartamig vagy 100 000 km futásteljesítményig (amelyik előbb következik be) tartalmazza a BMW által előírt kötelező karbantartások költségét"

 

Számoljunk:

Mondjuk egy 318d 9.842.000Ft-os alapárához az említett extrákat rápakolva 12.465.300Ft-os végösszeget számol a kalkulátor.

Egy dolog hiányzik csak, a Steptronic váltó, de ha ahhoz ragaszkodunk és nem kérjük a Luxury line csillogását, akkor választhatjuk a "normál" Centenáriumi ajánlatot, ami a következőket tartalmazza felár nélkül:

  • Centenáriumi csomagajánlat: ConnectedDrive Advanced Professional navigációval, Steptronic automataváltó és Ülésfűtés felár nélkül

 

Egy két nyalánkságot még mindenki képzeljen hozzá saját igényei szerint (M-es kormány, radar, stb) és még mindig megállhatunk 10MM környékén, egy olyan autóval, amire 5 évig nem sokat kell költeni.

 

Te melyiket választanád?

 

infók:

http://www.bmw.hu/hu/topics/details/ajanlatok.html

Forrás: bmw.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bimmerblog.blog.hu/api/trackback/id/tr198498450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása